ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els motius pels quals s’ha caigut l’operació de Rafa Mir

Per Blanquinegres · 01 Febrer, 2024

L’operació de Rafa Mir entre el València i el Sevilla ha caigut completament. Rafa Mir no jugarà al València fins al mes de juny, tot això per diferències completament mínimes i que només demostren que el València veritablement no volia al futbolista.

Els números no menteixen. València i Sevilla no van arribar a un acord per 166000 euros de diferència pel salari. El València va arribar a pagar el 65% de la fitxa i d’ací no es va poder moure.

El Sevilla, sí que havia acceptat l’opció de compra de sis milions no obligatòria del València. Va cedir i va millorar les condicions perquè el València poguera fer l’operació.
D’altra banda, el Sevilla exigia, a més del 15% per futura venda, 250.000 euros si el València entrava a Europa, però altres si entrava en Conference League i altres si feia el propi en Champions. A més, exigien al València 100.000 euros extra del salari de Rafa pel mes de gener de competició, el qual l’ha jugat amb el Sevilla, tal com ha informat Relevo.

Layhoon es va sentir completament ofesa i va decidir tancar l’operació. La realitat és que no era una altra cosa que detalls molt xicotets i si el València haguera volgut veritablement fitxar a Rafa Mir, l’operació s’haguera tancat.

El Sevilla està convençut que han perdut el temps durant aquestes últimes hores i que el València únicament s’ha mogut per a acontentar a Rubén Baraja.