ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els motius de l’eixida de Gattuso del València

Per Alex Alfaro · 30 Gener, 2023

Gennaro Gattuso ha deixat de ser l’entrendor del València este dilluns a la vesprada a la ciutat esportiva de Paterna. El tècnic italià deixa el càrrec després d’una llarga reunió amb la presidenta Layhoon Chan en la qual se li ha tornat a insistir en les dificultats que té el club per a reforçar la plantilla malgrat la crisi de resultats que travessa l’equip a un punt del descens.

Segons ha informat el periodista Fran Guaita, Gattuso no es veia amb força de continuar i al llarg de la reunió ha plantejat al club la possibilitat de posar el seu càrrec a  disposició. És a dir, es tracta d’una eixida pactada però a petició de Gattuso. En la reunió, totes les parts inclosa la pròpia Lay Hoon, han coincidit que la seua eixida era la millor solució fins i tot després que el club durant el dia d’ahir afirmara que el club feia costat a Gattuso.

Comunicat oficial

El Valencia CF comunica que aquest dilluns, 30 de gener, el club i l’entrenador de la primera plantilla, Gennaro Gattuso, han decidit de mutu acord finalitzar la relació contractual que unia a l’entrenador italià amb el VCF.

El Club vol agrair a l’entrenador el seu compromís i treball en aquests mesos al càrrec del primer equip i desitjar-li molta sort en el seu futur.

L’equip tornarà als entrenaments aquest dimarts, 31 de gener, sota els ordes de ‘Voro’ González.