ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els missatges dels futbolistes del València després de la derrota contra el Betis

Per Javi Richart · 22 Abril, 2024

El València CF va perdre el partit de dissabte contra el Real Betis, en una jornada clau en la lluita per la 7a plaça que dona accés a la Conference League. Els de Rubén Baraja van pagar la mala primera part, i la mala fortuna en els dos gols del conjunt visitant. Va ser un colp dur per a la plantilla i l’afició, les quals estaven il·lusionades amb la possibilitat d’entrar en competició europea, tot i que no era l’objectiu a final de temporada.

No obstant això, molts jugadors del València CF han enviat missatges a l’afició a través de les seues xarxes socials, on indiquen que tan sols va ser un mal partit, i que encara queda molt per finalitzar la temporada. El conjunt che tan sols es troba a 1 punt del Real Betis, a falta de 6 jornades perquè s’acabe LaLiga EA Sports.

Thierry Correia: “Quan va començar la lliga ens donaven per morts, i ara estem lluitant per objectius que ens mereixem nosaltres, el club i l’afició, així que lluitarem fins al final. Gràcies pel suport de l’afició. AMUNT!”

Jesús Vázquez: “Que ningú ens done per morts. Ens ho mereixem i vos ho mereixeu. No anem a deixar de lluitar”.

Pepelu: “La mentalitat i ambició d’aquest equip fa que, a pesar de no poder guanyar, puguem afrontar els últims 6 partits jugant-nos coses importants. Anem València CF”.

Guillamón: “Dur resultat. No era el que esperàvem, però no baixem els braços. Des de ja seguirem treballant per millorar en cada partit!”

Javi Guerra: “Queda molt encara, i no dubteu que anem a donar-ho tot fins el final”.

Diego López: “No dubteu que lluitarem fins l’últim minut! Per nosaltres i sobretot per vosaltres! Tots junts, anem!”

Sergi Canós: “Cap amunt tots!!! Afició, gràcies per espentar-nos fins el final… Seguirem lluitant junts. Açò NO ha acabat. Amunt València!!”

Hugo Duro: “Fa un any molta gent plorava per la situació que teníem. Un any després, ningú ens va a llevar la il·lusió i les ganes de lluitar per on segur, club, afició i equip mereixen. Tots junts a per aquest últim mes”.