Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

PRIMER EQUIP  

Els milions que ingressa el València per De Paul

Per Alex Alfaro · 12 Juliol, 2021

El fitxatge de Rodrigo de Paul per l’Atlètic de Madrid és una bocanada d’aire fresc al València C.F. I és que després de la venda de Rodrigo de Paul al Udinense en 2016 per 4 milions, va quedar acordat una compensació d’entre el 15% i el 20% a casa d’un futur traspàs.

És a dir, que amb la compra de l’Atlètic de Madrid de 35 milions, en el pitjor dels casos el València rebria 5,25 milions. A més, rebrà un 0,5% per cadascuna de les temporades en les quals va estar al València, és a dir, 350000 extra per al club de Mestalla.

Rodrigo de Paul va arribar a València com una de les grans apostes de Rufete i Ayala en 2014. Va ser fitxat com un diamant en brut amb l’esperança que es revaloritza amb passes de gegant en Mestallla. Després d’un debut enfront del Sevilla en el Pizjuán en el qual va ser expulsat per una manotada, no va arribar mai a comptar amb el rol de titular en un equip que acabaria quart la temporada. Després d’una cessió en el Racing de Avellaneda, va tornar al Udinense on no ha deixat de brillar. Això li ha permés arribar a l’Atlètic de Madrid per ni més ni menys que 35 milions d’euros.