+  ACADÈMIA GLOVAL  

Els mètodes de l’Acadèmia GloVal traspassen fronteres

Per Blanquinegres · 13 Maig, 2015

La temporada a la Ciutat Esportiva de Paterna, centre neuràlgic de l’Acadèmia GloVal, es troba a punt de finalitzar. Enguany, el rendiment de cada una de les categories que conformen la factoria blanquinegra ha millorat respecte les últimes temporades. Un clar símptoma que demostra que, ara si, la pedrera és un valor en creixement dins del Club. Des d’el primer equip fins al querubí, els valencianistes més xicotets, han incrementat el seu rendiment al camp.

Un rendiment que s’ha vist beneficiat per l’estabilitat en la qual porta instal·lat el Club des d’el aterratge de Peter Lim al Club i que ha provocat que altres acadèmies de futbol del món, hagen posat el seus ulls sobre l’entitat blanquinegra.

La marca VCF, segueix creixent, com els rectors del Club desitgen i durant esta setmana, diverses escoles internacionals van a passar per Paterna per tal de conèixer i aplicar els mètodes que el VCF utilitza per fer utilitzar en els seus jugadors, davant el bon resultat oferit.

També, han arribat noves ofertes que demanden tècnics valencianistes per tal de crear nous campus VCF, lluny del territori natural. Països asiàtics i àrabs volen crear Campus permanents amb la marca VCF com ja passa a Egipte, Jamaica, Bermudas, Japó o Corea on el València CF exporta el seu producte, treballar amb joves futbolistes.

El treball que va implantar Francisco Joaquin Pérez Rufete l’any passat quan va ser designat com Manager General Esportiu del VCF va dur a Paterna el professionalisme a un futbol base oblidat i que en poc més d’un any ja es referent al món.