ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els lesionats, el capità Gayà i el cos tècnic han acudit a Paterna este matí

Per Alejandro Fernandez · 25 Abril, 2023

El València juga aquest dijous a Mestalla una nova final davant un rival directe en la lluita per la permanència. Rubén Baraja ha donat el matí lliure als jugadors i aquesta vesprada la plantilla ja entrenarà a la Ciutat Esportiva amb la vista posada al Valladolid. Encara aixina, diversos jugadors s’han exercitat en el matí de hui a Paterna.

Els jugadors que han acudit aquest matí a exercitar-se són els jugadors lesionats, que han aprofitat per a continuar amb la seua recuperació i retallar els terminis, el capità de l’equip, José Luís Gayà, i també el cos tècnic dirigit per Rubén Baraja.

Entre els jugadors lesionats que han acudit a la Ciutat Esportiva es troben Marcos André, Justin Kluivert, Samuel Castillejo, i també Mouctar Diakhaby, qui va haver de ser substituït en els compassos finals del partit contra l’Elx per unes molèsties.

Alguns d’ells ultimen la seua recuperació per a poder reaparéixer a Mestalla contra el Valladolid, com és el cas de Samu Castillejo i Diakhaby. Per contra, Justin Kluivert està descartat per al pròxim partit i s’espera el seu retorn contra el Vila-real. Marcos André per la seua part estarà fora dels terrenys de joc fins a final de temporada.

La resta de la plantilla entrenarà amb total normalitat en la sessió programada per Rubén Baraja en la vesprada de hui per a preparar el partit fonamental per a aconseguir l’objectiu de la permanència, que passa el dijous per Mestalla.