Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els jugadors trenquen la norma de no utilitzar telèfons mòbils

Per Manel Rumbau · 23 Juliol, 2023

Fa poc més d’una setmana, Rubén Baraja va imposar una nova norma al vestidor amb l’objectiu de fomentar la comunicació i la relació entre tots els integrants del primer equip, preparadors i cos tècnic. D’aquesta manera, els jugadors del València havien de deixar els telèfons en arribar cada matí al vestidor de la ciutat esportiva de Paterna.

Chema Sanz, segon entrenador del Pipo Baraja, va explicar en una entrevista a VCF Mèdia que la implantació d’aquesta norma té com a objectiu que els futbolistes es coneguen millor i establisquen relacions entre ells. En la citada font, el segon entrenador del club de Mestalla ho explicava així: “La comunicació és important. Una de les normes que hem instaurat és arribar, signar i deixar el mòbil perquè això fomenta relacionar-se perquè després necessites comunicar-te al camp. És que deixen el mòbil una hora. Som uns privilegiats i cal cuidar-ne els detalls. Volem que donen importància a tot. No només el moment del camp. Es passen moltes hores a la ciutat esportiva”.

Pues bé, pareix que aquesta norma no està sent implementada del tot en el vestidor. L’usuari de Twitter @FedericoMemela ha demostrat, mitjançant fotos de l’arribada de l’equip a l’Anton Malatinsky de Trnava, que la norma de no utilitzar telèfons mòbils no és tan efectiva com pensàvem.

A les següents imatges, podem comprovar com alguns integrants del primer equip incompleixen aquesta norma. Jutgen vostés mateixa.

Imagen

 
Imagen
 
Imagen