ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València CF torna als entrenaments el 5 de Juliol amb diverses incògnites

Per Mauro Pérez · 30 Maig, 2024

El València tornarà als entrenaments el 5 de juliol per a preparar la temporada 2024/2025. El retorn a Paterna es veurà marcat per diverses incerteses i absències que podrien complicar l’inici de la pretemporada per a l’equip dirigit per Rubén Baraja.

Un dels principals interrogants és la possible participació de diversos jugadors clau en els Jocs Olímpics. Mosquera, Javi Guerra, Diego López i Fran Pérez podrien ser convocats per a representar a Espanya en el torneig, la qual cosa afectaria la seua disponibilitat per als entrenaments de pretemporada i preparació de l’inici de la temporada, tal com ha informat Marca.

A més, l’equip comptarà amb les absències quasi segures de Yaremchuk i Amallah, els qui no seran presents des de l’inici de la pretemporada. A això se suma la possible absència de Peter, la qual cosa deixaria al València amb una plantilla reduïda en un moment crucial de la preparació.

Davant estes possibles baixes, l’entrenador Rubén Baraja haurà d’ajustar la seua planificació per a assegurar que l’equip estiga en les millors condicions possibles per a l’inici de la competició. És per això que Baraja, conscient que pot estar sota mínims al principi de la pretemporada, vol almenys tindre algun dels reforços que ha demanat a la directiva.

El retorn del València CF als entrenaments estarà marcat per la incertesa i les absències, la qual cosa podria dificultar la preparació de la temporada 2024/2025.