ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els jugadors del València superen el coronavirus

Per Pablo Marquez · 01 Abril, 2020

Ja han passat dues setmanes des que el València va decidir suspendre tota l’activitat esportiva i mantenir als jugadors confinats a casa. El club havia jugat els dos partits de Champions davant l’Atalanta, equip que s’encontrava en el principal focus d’infecció d’Itàlia.

Tota la plantilla i els tècnics es van sotmetre a la prova del coronavirus i van donar positiu el 35% d’ells. Una vegada ocurregut açò, es van prendre totes les precaucions oportunes per a evitar estendre més el contagi.

La principal notícia de hui és que el València havia donat la possibilitat als jugadors de tornar a fer-se la prova del coronavirus. El resultat de la prova ha sigut negatiu, és a dir, tots els futbolistes que conformen la plantilla del València no estan infectats de coronavirus.

Per tant, els cinc jugadors que havien donat positiu han superat la malaltia i els jugadors que no la patien tampoc s’han contagiat.

Ara mateix, com decreta l’estat d’alarma, els futbolistes del València continuaran confinats a casa treballant de forma individual i estaran atents a les pròximes indicacions del Govern per a saber quan podran tornar als entrenaments.