ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cenk i Guillamon descarten eixir del València en hivern

Per Javi Richart · 11 Desembre, 2023

El València CF ja planifica el mercat d’hivern i, per això, el club situa alguns jugadors en la rampa d’eixida. Davant la negativa de Peter Lim de fer una inversió econòmica i fer fitxatges, l’accionista majoritari va establir que tan sols es farien incorporacions si abans eixien altres jugadors. Per això, el conjunt valencianista tenia la intenció de donar eixida a alguns futbolistes que estan tenint poques oportunitats com Cenk o Guillamon. 

En canvi, Héctor Gómez ha informat per a Golsmedia que cap dels dos jugadors té intenció d’abandonar Mestalla en aquest mercat d’hivern. Eixa posició d’ambdós jugadors dificulta molt la incorporació de noms com Peter Federico o Carlos Vicente, a qui ja es dona per descartat per a aquest mercat d’hivern.

És possible que la falta de minuts i oportunitats faça canviar de postura a Cenk i Guillamon, però tot està encara en l’aire. El defensa turc no juga en lliga amb el València des del 7 d’octubre davant el RCD Mallorca. Va anar amb la seua selecció, i va disputar els 90 minuts contra l’Arosa en Copa del Rei. En canvi, ha perdut el seu lloc davant Mosquera i Yarek al lateral esquerre.

Per la seua part, Guillamon espera la seua oportunitat. Però la veritat és que no compta per a Baraja, ja que no ha sigut titular en cap partit de LaLiga EA Sports durant aquesta temporada. El jugador de l’Eliana està reservat per a minuts residuals i de Copa del Rei. A més, l’entrenador asturià ha preferit inventar-se la nova posició de Diakhaby al mig del camp abans de posar a Guillamon.