Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  VCF MESTALLA  

Els jugadors del filial ja han vist al nou entrenador

Per Blanquinegres · 02 Juliol, 2021

La pretemporada per al primer equip del València CF comença dilluns que ve 5 de juliol. En el primer dia a la Ciutat Esportiva de Paterna estan citats tots els jugadors que no han tingut compromisos internacionals en aquests mesos de juny i juliol.

No obstant això, i tal com afirma El Desmarque, aquestes últimes setmanes ja s’han deixat veure per les instal·lacions els jugadors del filial Jesús Vázquez, que acaba de renovar pel club fins a 2025, Fran Pérez Joseda Menargues, tots dos amb contracte fins a 2023. Els tres jugadors del València Mestalla han tingut l’oportunitat de conéixer al tècnic alacantí en els seus primers dies en la Capital del Túria.

Koba i Mamardashvili, al caure

Per part seua, Koba Koindredi, que ja va debutar la temporada passada amb el València CF i va acumular un total de 327 minuts en 6 partits, i Giorgi Mamardashvili, porter georgià que apunta a ser del primer equip, també realitzaran la pretemporada amb el primer equip, encara que s’incorporaran el dia 5 de juliol.

Davant l’oportunitat de convéncer a José Bordalás

Els jugadors de l’acadèmia es troben davant la possibilitat de convéncer al tècnic alacantí, al principi de pretemporada on no s’esperen a penes incorporacions. D’una banda, tant Jesús Vázquez com Koba Koindredi ja han debutat amb el primer equip, i tots dos estan ben valorats per Bordalás, que vol veure’ls en acció per a acabar de formar-se una opinió. Alguna cosa semblant succeeix amb Mamardashvili, amb el qual es compta perquè siga el tercer porter del València CF aquesta mateixa temporada. Per part seua, Joseda Menargues i Fran Pérez tenen menys paperetes per a acabar tenint una plaça fixa en el primer equip.