Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els jugadors de la Selecció que ja han sigut entrenats per Luis de la Fuente

Per Alex Alfaro · 09 Desembre, 2022

Luis de la Fuente (Haro, 21-6-1961) és el nou seleccionador nacional absolut. La Federació ha optat per donar pas a un tècnic de la casa, un entrenador que ha passat pels diferents escalons de les inferiors. Amb ells ha guanyat l’Europeu sub 19, el sub 21, els Jocs del Mediterranis en 2018 i va ser plata olímpica a Tòquio.

De la Fuente va ser jugador de l’Athletic, amb el qual va guanyar les dos lligues amb Clemente a principis dels 80. Captat per Piru Gainza, les arrels biscaïnes del seu pare, soci de l’Athletic, li van portar a San Mamés. Al maig de 2013 va fer la seua entrada a la Ciutat del Futbol de Las Rozas  per a posar-se al capdavant de la sub 19. Tenia 51 anys i era l’inici d’un camí que nou anys després li porta al lloc més alt d’us entrenadors de la selecció.

Un dels punts positius i que pot afavorir al València és que ja ha entrenat a molts dels jugadors que hui dia són peça fonamental de la roja. Entre ells es troba Guillamón i Jose Luís Gayà. Principalment té una relació forta amb Guillamón, ja que van coincidir en la Sub-18 i van passar junts per la Sub-19 i la Sub-21. A més, el destí i la pandèmia va provocar que fora de La Fuente qui fera debutar a Guillamón amb l’absoluta:

– Unai Simón
– Eric García
– Pau Torres
– Alejandro Balde
– Rodri
– Carlos Soler
– Marcos Llorente
– Pedri
– Ferran
– Nico Williams
– Yéremy Pino
– Marco Asensio
– Dani Olmo
– Ansu Fati