+  ACTUALITAT  

Els internacionals del València “treballen” en juny

Per Pere Alapont · 06 Juny, 2015

La plantilla del València es reincorporarà al treball de club el pròxim dimecres 1 de juliol, en un principi, però això no significa que esta vaja a tindre tot el mes de juny de vacances. Són diversos els homes que, per uns compromisos o per altres, veuran com el període de descans estival es queda en res encara que s’incorporen més tard a la disciplina valencianista.

Un dels casos és el d’Otamendi, que està convocat amb la selecció Argentina per a la Copa Amèrica que se celebra a Chile entre l’11 de juny i el 4 de juliol. Els compromisos que de moment té assegurats el defensa del València són el del dia 13 contra Paraguai, el 17 contra Uruguai i el 20 contra Jamaica. A més, si el combinat avança de rondes l’estada s’allargarà significativament. Orban també ha estat entrenant els últims dies per voluntat pròpia amb l’albicelest, tot i que ja ha abandonat la concentració al no estar citat per al campionat.

Altre jugador que pot tindre un juny intens és Joao Cancelo, que està preconvocat amb la selecció sub-21 de Portugal per a l’Europeu que es celebrarà a la República Txeca entre el 17 i el 30 de juny. Falta la confirmació oficial, però tot apunta que el lateral dret estarà a la cita.

L’alemany Mustafi també tindrà dos compromisos els pròxims dies. Un amistós el dia 10 davant Estats Units que servirà de preparació per al partit classificatori per a l’Eurocopa 2016 contra Gibraltar del dia 13. El mateix planning haurà d’afrontar l’Espanya de Paco Alcácer, que tindrà la pròxima setmana un encontre amistós contra Costa Rica i un oficial davant Bielorrúsia. El seu company Gayà també entrenarà amb ell per primera vegada amb el combinat nacional durant estos pròxims dies.