+  ACTUALITAT  

Els internacionals comencen a veure recompensada la gran temporada

Per Pere Alapont · 14 Maig, 2015

Els futbolistes internacionals de què disposa el València han començat a arreplegar els fruits de la seua gran temporada al club de Mestalla i ja són diversos, i de diversos països distints, els qui han sigut convocats amb les seues respectives seleccions per als pròxims compromisos internacionals.

El porter brasiler Diego Alves ha sigut inclòs en la llista de 23 homes que Dunga s’emportarà a la Copa Amèrica que es disputa este estiu a Chile. El meta valencianista es va convertir el passat cap de setmana en el porter que més penals ha detés en la història de la Lliga, igualant a Zubizarreta però amb molta carrera més per davant per a superar-lo. Alves ha sigut clau al conjunt dirigit per Nuno durant tota la campanya i sense ell baix els pals l’equip no estaria on es troba ara. La citació per a la màxima competició de seleccions d’Amèrica, per tant, és més que merescuda.

Pel que fa als argentins de l’entitat de Mestalla, són 3 els qui han sigut citats de moment en una llista provisional per a la Copa Amèrica. Lucas Orban, Enzo Pérez i Nicolás Otamendi han sigut preconvocats pel Tata Martino en un llistat de 30 jugadors del qual cauran 7 homes. La presència d’Otamendi, almenys, seria la més justa, ja que el defensa ha quallat una temporada espectacular.

Per últim, l’alemany Shkodran Mustafi ha sigut convocat amb la selecció del seu país, com ve sent habitual als últims compromisos d’aquest combinat, per a disputar els encontres amistosos contra Estats Units i Gibraltar.