Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els honoraris tenen la clau per a renovar a Diakhaby

Per Vicent Burguete · 30 Desembre, 2022

La renovació de Mouchtar Diakhaby està sent una de les operacions més complexes en els últims temps al València Club de Futbol, ja que està sent un procés lent, però precís. Malgrat que hi han hagut diversos obstacles a l’operació, pareix que esta situació ja està aplegant a la fi.

Segons avança Salva Folgado per a Plaza Deportiva, la renovació de Diakhaby es troba en un bon camí. El central té la voluntat de continuar al club i les bases de l’acord pareix que ja estan fixades. A la recta final de les negociacions, l’última peça que queda per encaixar es tracta de quantitats econòmiques. L’agència de representació de Diakhaby i el VCF han d’aplegar a un acord perquè hi ha disconformitats quant als honoraris que percebria l’agència que representa a Diakhaby per l’operació, AVV Consulting.

Cal recordar que Diakhaby va canviar d’agència l’any 2021, on es presentava un escenari molt diferent de l’actual al qual el central internacional amb Guinea va aplegar a estar en un peu i mig fora del VCF. Esta eixida mai es va donar perquè no ha aplegat una oferta que satisfera els interessos de totes les parts, el que va provocar este escenari d’incertesa al seu últim any de contracte.

Amb 26 anys, un molt bon rendiment a la lliga espanyola i finalitzant contracte en escassos sis mesos, Diakhaby compta amb vàries ofertes per a firmar a cost zero, sent este un escenari ideal per rebre una quantitat important quant a primes, la principal problemàtica actual entre VCF i l’agència de representació del jugador per aclarir la seua renovació.

Davant este escenari, cal recalcar que, malgrat aquestes discrepàncies, el VCF està molt prop d’aconseguir renovar a Mouchtar Diakhaby.