ACTUALITAT  

Els forenses validen la versió de la víctima i Mina pot anar a la presó

Per Miguel Castells · 30 Març, 2022

L’exjugador del València, Santi Mina, s’enfronta a huit anys de presó després d’una denúncia on s’indicà que abusà sexualment d’una dona. La situació que es denuncia és que David Goldar anava a tindre relacions amb ella, però després aparegué Mina i sense cap consentiment també les va tindre, mentres que Goldar no va fer res per a impedir-ho.

Es valida la versió de la víctima

Hui ha tingut lloc la segona sessió del juí i els informes són demolidors per al jugador del Celta, ja que segons Javier Pajarón els forenses han validat la versió de la víctima i, per tant, Santi Mina pot anar a la presó huit anys. Demà es faran les proves biològiques i psicològiques, i en cas que done temps ja hi haurà un informe final que indicarà el veredicte.

La defensa als futbolistes

La defensa dels futbolistes s’ha basat en dir que era una xica que acostumava a beure alcohol i que vestia amb faldes, per tant, s’entén que no existeixen molts arguments sòlids per a defendre a Santi Mina i a David Goldar. Es pot tractar de la fi de la carrera professional de dos futbolistes pels actes d’una nit, que en cas que siguen certs, són totalment rebutjables.