ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Els fitxatges del València depenen del fons d’inversió CVC

Per Sergio Roig · 09 Agost, 2021

El València busca fitxatges per a apuntalar l’equip de cara a aquest nou començament de lliga que tindrà lloc el divendres 13 a les 21.00 hores a Mestalla. L’alacantí José Bordalás ha expressat en diferents ocasions quines són les necessitats més imperioses de l’equip en aquests instants.

Després de la irrupció en la porteria del georgià Giorgi Mamardashvili i el fitxatge del paraguaià Omar Alderete, el conjunt blanc-i-negre camina a la caça de reforços després de les peticions de l’entrenador, que són les del migcampista i davanter principalment amb l’arribada d’un tercer fitxatge.

Reunió telemàtica entre Peter Lim i José Bordalás

El passat 6 d’agost de 2021, el tècnic del València va tindre l’oportunitat de conéixer al màxim accionista del club, encara que això sí, de manera telemàtica. Després de dos mesos i mig sent l’entrenador de l’equip, Bordalás encara no havia tingut l’oportunitat de veure’s les cares amb Lim.

En la reunió van estar també presents el president del València CF, Anil Murthy, i el secretari tècnic, Miguel Ángel Corona. La reunió va ser valorada de manera positiva tant per la part del tècnic com per la del màxim accionista i es va afirmar que hi ha bona sintonia i voluntat per a continuar treballant en consens.

Els fitxatges depenen del CVC

Fa escassos dies, LaLiga va traure un acord amb un fons d’inversió (CVC) per a la injecció de diners en els clubs de la competició. El València rebria uns 117 milions d’euros si aqueix acord arribara a bon port.

En la vesprada de hui, Rafa Villarejo ha revelat en la cadena COPE que el màxim accionista del València no es va comprometre amb José Bordalás per a portar-li fitxatges però sí a intentar-ho. Els reforços que tant anhela Bordalás estaran lligats explícitament a si l’acord amb aquest fons d’inversió acaba tancant-se i és aprovat. El mercat valencianista està, per tant, amarrat al que passe en la reunió del pròxim dijous entre els clubs i el fons d’inversió.