ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els fitxatges brillen a Mestalla

Per Blanquinegres · 22 Febrer, 2017

Mestalla ha tornat a sentir. El València va derrotar en un partit competit fins a l’últim segon al capdavanter, i no solament açò, a un rival històric com el Real Madrid. En esta victòria, amb el gran treball de tot l’equip, Simone Zaza i Fabián Orellana han brillat amb llum pròpia.

L’italià està aprofitant la seua oportunitat després de les lesions de Santi Mina i Rodrigo. Zaza va clavar un gol espectacular a Keylor Navas per a obrir el marcador. Este és el segon tant en els dos partits com a únic punta disponible en la plantilla i de forma consecutiva. Aquesta vegada sí, el transalpí va celebrar amb eufòria el gol. A més la brega constant i el caràcter de l’italià, Zaza ha recuperat el somriure i el València el gol amb dos en sis aparicions com a jugador xe.

L’altre protagonista del partit va ser Fabián Orellana. El xilè està fent honor al seu sobrenom, ‘El Poeta’ i des que es va vestir com a valencianista per primera vegada està sent la nota de color a l’atac blanquinegre. A més de l’assistència a Nani en la victòria enfront de l’Athletic, el mediapunta avui ha demostrat que no és un fubolista tòxic com va assegurar el seu ex entrenador, Eduardo Berizzo. Orellana va batre a Keylor Navas amb summa sutilieza per a posar el (2-0) en el marcador que l’afició del València visquera en el deliri fins a la victòria final.

El mercat de fitxatges va portar poques peces, però a priori, encertades a la plantilla che. Simone Zaza i Orellana hauran de continuar guanyant-se un lloc en el club per a la pròxima temporada, però fins ara estan resolent la papereta i ajudant a l’objectiu de la permanència.