ACTUALITAT  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

Els errors condemnen al València i perd davant el Nottingham Forest

Per Sergio Botella · 16 Desembre, 2022

El València li va donar molta importància a este partit de preparació davant el Nottinham Forest amb el seu públic i el va demostrar des dels primers minuts. En el minut 4 va arribar el primer acostament amb un centre de Gayà que va estar prop de rematar Samu Castillejo. Uns minuts després, Marcos André va realitzar el primer tir a porta de l’equip. El conjunt de Gattuso va tindre la iniciativa en els primers 30 minuts, però sense èxit amb centres laterals que no tenien molt perill.

Uns minuts després, amb una molt bona contra del Nottingham, Mamardashvili va fer una gran parada per a evitar el primer gol dels anglesos. Pràcticament en la següent jugada, Marcos André va rematar de cap completament a soles en l’àrea, però la pilota es va anar fora.

Al minut 40, després d’un error de Paulista i Nico, va arribar el primer gol del Nottingham amb una anticipació de Awoniyi i la rematada sense porter al deixar a Mamardashvili arrere amb una eixida a la desesperada. En el descompte de la primera part, el València va tindre l’oportunitat d’empatar amb un tret en la vora de l’àrea de Castillejo que va atrapar el porter.

Gattuso canvia l’onze per complet en el descans

Al descans, Gattuso va canviar l’onze per complet amb l’entrada de: Herrerín, Thierry, Diakhaby, Cömert, Lato, Jesús Vàzquez, Hugo Guillamon, Yunus Musah, Samuel Lino, Fran Pérez i Hugo Duro.

Aquest canvi d’onze no va tardar a fer efecte amb una ocasió clara de Yunus Musah que es va marxar per damunt de la porteria als dos minuts de començar la segona part. En el minut 51, el València tindria una altra gran ocasió que esta vegada va tirar fora Samuel Lino. Finalment, en el minut 57 arribaria el primer gol del València després d’un centre de Fran Pérez que Hugo Duro va manar dins de la porteria.

En el minut 65, Gattuso va donar entrada a Edinson Cavani substituint a Fran Pérez. Poc després de l’entrada de l’uruguaià, una perduda prop de l’àrea de Thierry va provocar el gol de Dennis que va significar el segon del Nottingham.

En la recta final del partit, una altra perduda de Thierry va generar una ocasió clara per als anglesos que va parar Herrerín. El València ho va intentar fins al final sense èxit acabant el partit en derrota davant els anglesos per 1-2.