ACTUALITAT  

Els empresaris valencians volen a Eduardo Maciá com a director esportiu

Per Cristian Año · 22 Març, 2021

El València CF continua en mans de Peter Lim, però pròximament podria canviar el seu rumb. Per una part està el príncep de Johor, qui s’ha reunit amb el màxim accionista però no ha arribat a cap acord, i per altra banda estan els empresaris valencians, els quals també volen arribar a Peter Lim per a fer-li una oferta pel club.

Edurado Maciá, en el punt de mira

Pel que fa als empresaris valencians, una de les figures del projecte seria Eduardo Maciá, el qual treballaria com a director esportiu del València CF i seria una de les peces fonamentals dels empresaris valencians, els quals ja haurien contactat amb ell, tal com apunta Héctor Esteban a Las Provincias.

Maciá ja va estar en el València CF quan estava Benítez com a entrenador i va viure una de les millors èpoques del club, aconseguint la UEFA i les Lligues. Però ara, des de 2019, està al Girondis de Burdeos com a director esportiu i continua ampliant els seus coneixements en el món del futbol després de passar pel Liverpool, Olympiakos, Fiorentina, Betis i Leicester.

És per això que Maciá, home de la casa, seria el principal candidat dels empresaris valencians per a fer un equip competitiu que puga tornar a lluitar per tota Europa. Per a això, primer Peter Lim hauria de vendre el club als valencians, però tots saben com de complicat és negociar amb el màxim accionista.