ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els dos penals que no li han xiulat al València a Vigo

Per Blanquinegres · 26 Maig, 2024

El València C.F ha iniciat bé l’últim partit de la temporada a Vigo. A pesar que no hi ha en joc cap objectiu classificatori, Almeida no va dubtar a anar per totes en els primers minuts i aconseguir avançar al conjunt valencianista. Bon passe de Sergi Canós per a trobar l’espai, acció màgica de Thierry i Almeida enviava la pilota al fons de la porteria a pesar que l’últim a tocar-la seria Carlos Domínguez en pròpia porta.

No obstant això, l’inici del partit també va estar embolicat de polèmica. Primer en el minut 12 amb un possible penal sobre Diego López després d’un rebuig de Mingueza. No obstant això, va sorprendre que ni l’àrbitre ni el VAR es preocuparen de revisar la jugada.

I només 7 minuts després, un altre penal clar sobre Alberto Marí en l’àrea després de rebre una pilota des de la dreta. Malgrat les protestes de Foulquier i veure com en les repeticions es pot apreciar clarament l’enderrocament sobre Alberto Marí, el VAR va tornar a decidir no avisar al col·legiat perquè poguera revisar la jugada.