Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els dos magnats que li han presentat una oferta a Peter Lim

Per Blanquinegres · 07 Septembre, 2023

El final de Peter Lim al València està cada vegada més a prop. No hi ha res que desitge més el valencianisme i és que la gestió de l’empresari nascut a Singapur no ha pogut ser pitjor. Després de 9 anys, el club de Mestalla es troba possiblement en un dels seus pitjors moments de la història.

Finalitzat el mercat de fitxatges, s’ha tornat a deixar més que clar que Peter Lim no té gens d’interés en què el club remunte i torne a ser un equip competitiu. Al llarg d’aquest estiu, el València ha tancat la finestra dels fitxatges amb un marge en el Joc net Financer de més de 10 milions. L’ordre de Lim és clara: reduir al màxim el cost de plantilla amb l’objectiu que no hi hagen més pèrdues.

El València any rere any va perdent potencial. No sols es tracta de pèrdua econòmica, perquè quadrar números seria una estratègia coherent si s’executara una bona gestió mitjançant la qual compres car, però revens més car per a ser sostenible. Sinó que la pèssima gestió durant aquest temps ha portat al fet que el València haja de perdre jugadors per a poder quadrar els números i suplir aquestes baixes amb jugadors de la pedrera.

La venda de les accions per part de Peter Lim, el dia que ocórrega, serà segurament la notícia de la dècada en el valencianisme. És el moment que el valencianisme espera amb ganes i l’única esperança que hi ha en l’horitzó perquè canvie la situació actual.

Però tot això és un tema que depén únicament de Peter Lim. Fins que no canvie d’opinió no serà possible eixe  canvi accionarial a no ser què es produïra, encara que sembla molt poc probable, un moviment polític que duga a terme un mecanisme que aconseguisca llevar-li les accions a Peter Lim.

Segons ha informat durant el dia de hui Tribuna Deportiva, els empresaris i magnats Erick Tohir i Robert Budi Hartono han tingut interés en comprar el València en els últims mesos. 

La informació que té eixe mitjà de comunicació afirma que l’operació ha sigut traslladada mitjançant un intermediari de futbolistes que ha parlat directament amb Lay Hoon Chan. A més, un treballador de la banca de Honk Kong, que té una important relació amb Peter Lim, li va traslladar a la Presidenta del València la intenció de saber si el club estava en venda perquè estaven disposats a fer d’intermediaris de l’oferta d’estos dos magnats.

El primer d’ells és Erick Tohir, amo del DC United i del Philadelhia 76ers i que també té la majoria accionarial de l’Inter de Milan. En aquesta operació també estava clavat Robert Budi Hartono, qui és el número 61 de la llista Forbes i actual amo del COMO italià.

Segons Tribuna, la proposta que volien plantejar aquests dos empresaris era de 250 milions d’euros i que amb variables podia arribar als 350. La resposta de Lay Hoon és que no tenien intenció de vendre ara mateix i que volen esperar a recuperar tots els diners invertits. En tot cas, per a vendre demanen més de 400 milions d’euros, sempre segons la informació d’este mitjà

Tribuna Deportiva afirma que ja tenien un director esportiu triat, encara que després de la resposta negativa de Meriton l’operació ha caigut.