ACTUALITAT  

Els dos futbolistes que han acompanyat a Hugo Duro i Nerea Martí en el seu viatje després de la boda

Per Eva Tortajada · 06 Juny, 2024

Durant el passat cap de setmana, Hugo Duro i Nerea Martí van celebrar la seua boda en una cerimònia a la que va assistir quasi tota la plantilla valencianista. A aquesta celebració a l’església de Santa Catalina també hi varen estar antics companys de Duro al València, com Gabriel Paulista o Guedes.

Després de la bonica celebració, la parella ha decidit realitzar un viatge a Dubrovnik, una ciutat costanera de Croàcia. Durant aquest viatge, els acompanyen diversos amics i, entre ells, dos excompanys d’Hugo Duro.

És el cas de Raúl Tavares i Guillem Rodríguez, que actualment juguen al Rayo Majadahonda. Tavares i Rodríguez van coincidir amb el davanter valencianista al Getafe i al Reial Madrid Castilla, respectivament. Rodríguez també va ser company del valencianista Peter Federico.

Els jugadors han sigut vistos en diversos ‘stories‘ a Instagram gaudint d’aquestes vacances amb la parella abans que hagen de tornar als seus treballs, donat que Nerea Martí ha d’estar amb l’F1 Academy a Catalunya el 21 de juny i Hugo Duro haurà de tornar amb l’equip el pròxim 5 de juny.