ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els dos càntics de l’afició valencianista contra Vinicius

Per Blanquinegres · 11 Novembre, 2023

No és un partit més per al València ni per al Reial Madrid. Per a cap dels dos s’antulla una jornada qualsevol després del que va passar a Mestalla fa tan sols uns mesos quan Vinicius marxava expulsat del feu valencianista després de propinar un colp a Hugo Duro.

Mentre abandonava la gespa, el brasiler feia gestos de segona, a segona… I des d’eixe moment i la posterior roda de premsa d´Ancelotti molt desafortunada s’ha anat generant una bola que no ha deixat de créixer fins a la jornada de hui, quan els dos equips s’han vist les cares en el Santiago Bernabéu.

La recepció de l’afició madridista al València en cap moment ha sigut bo i des del primer minut van deixar clar que eren uns convidats no desitjats. Xiulits amb l’arribada de l’autobús, en eixir a calfar, amb les alineacions i en diferents moments en els quals el València ha tingut la pilota.

No obstant això, l’afició valencianista no s’ha acoquinat i ha contestat amb dos càntics contra Vinicius Júnior: “Vinicius eres un tonto” i “Vinicius, que malo que res”. Res fora d’una rivalitat i en cap moment sobrepassant la barrera de l’insult.