La millor informació del ValènciaCF en valencià

Els diners que pagarà l’Atlètic de Madrid per Wass
,

Els diners que pagarà l’Atlètic de Madrid per Wass

COMPARTIR

Daniel Wass serà jugador de l’Atlètic de Madrid durant les pròximes hores-dies. A falta d’ uns xicotets detalls, ja hi ha acord entre el València i l’Atlètic de Madrid, segons informa la Cadena SER.

El futbolista danés es troba a l’espera de la crida dels seus agents per a recollir els seus efectes personals de la Ciutat Esportiva de Paterna i agafar l’AVE per a marxar-se a la capital d’Espanya i posar-se a les ordres de Simeone.

Ara mateix l’oferta per la qual el València acceptaria l’operació seria una xifra una mica superior als 3 milions d’euros tenint en compte les primes. Mentre que a València tenien clar que fins que no arribara un substitut no eixiria Daniel Wass, sembla que esta prioritat ha canviat durant les últimes hores després de rebre aqueixa oferta de 3 milions d’euros.

Durant el dia de demà estarem molt atents a tots els moviments que es donen a la Ciutat Esportiva de Paterna amb el retorn dels futbolistes després de diferents dies lliures i veurem si amb algun acomiadament.