La millor informació del ValènciaCF en valencià

Els diners que li costaria al València l’operació Bryan Gil
,

Els diners que li costaria al València l’operació Bryan Gil

COMPARTIR

Bryan Gil és la principal prioritat del València CF per a reforçar la banda esquerra. El club de la Capital del Túria considera que el futbolista espanyol és un gran jugador i Bordalás l’ha demanat, perquè considera que al seu equip li falta profunditat a l’hora d’atacar els espais. No obstant això, l’operació no és senzilla a causa dels diners que li costaria al club valencià traure a Bryan Gil.

Al València li costaria més de tres milions 

Segons ha informat SER Deportivos València, el club de la Capital del Túria hauria de pagar més de tres milions d’euros en el total de l’operació Bryan Gil. Dins d’este preu, estaria inclòs el cost de la cessió, ja que el Tottenham vol diners a canvi de deixar marxar al futbolista, i la fitxa que hauria de pagar-li el València al jugador.

Per tant, el València hauria de fer un esforç econòmic important per a poder incorporar a Bryan Gil. Segons ha afegit el diari AS, el preu de la cessió seria d’un milió i mig. No obstant això, el Tottenham està obert a negociar. Ara mateix, eixa és una de les porques raons per les quals el jugador andalús no està ja a les ordres de José Bordalás. 

Bryan Gil té com a prioritat el València

No obstant això, el València està treballant i ara té diners després d’haver tancat la venda de Daniel Wass a l’Atlètic de Madrid per una xifra propera als tres milions d’euros. Pel que respecta a l’opinió del jugador, Bryan Gil té com a prioritat jugar en el València CF. El futbolista espanyol té ofertes d’altres clubs com la Reial Societat, però considera que en el València pot sentir-se important i recuperar el seu millor nivell.

A més d’açò, cal recordar que este any se celebra el mundial de Qatar. Veient com Luís Enrique confia molt en la gent jove, Bryan Gil espera poder destacar en esta cessió per a cridar a les portes de la selecció.

Bordalás vol a Bryan Gil

Per últim, Bryan Gil és la principal prioritat de José Bordalás. El tècnic alacantí ja li va demanar al València este jugador en estiu, però no va ser possible. Ara que s’ha tornat a obrir l’oportunitat, Bordalás té clar que Byan Gil li donaria un salt de qualitat molt gran a la seua plantilla. Estarem pendents als últims dies de mercat per a veure si finalment és possible la incorporació de Bryan Gil i si el futbolista arriba a València per a intentar classificar al club a competicions europees.