Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Els diners que demana Peter Lim per a vendre el València

Per Manel Rumbau · 06 Septembre, 2023

Després de fitxar “in extremis” i sense planificació alguna al davanter ucraïnés Roman Yaremchuk, el València donava per finalitzat un mercat de fitxatges marcat per un “reset” inexistent i per un “local management” que ha demostrat, una vegada més, la seua dependència respecte a Singapur.

El València, d’aquesta forma, ha acabat aquest mercat amb cinc incorporacions (Pepelu, Cenk, Amallah, Sergi Canós i Yaremchuk), i onze baixes (Herrerín, Lino, Kluivert, Ilaix Moriba, Yunus Musah, Samu Castillejo, Cömert, Toni Lato, Nico González, Cavani i Marcos André), fet que deixa més que clar que Peter Lim no té gens d’interés en què el club remunte i torne a ser un equip competitiu. 

Al llarg d’aquest estiu, el València ha tancat la finestra dels fitxatges amb un marge en el Joc net Financer de més de 10 milions. L’ordre de Lim és clara: reduir al màxim el cost de plantilla amb l’objectiu que no hi hagen més pèrdues. Resultat? El València, cada dia més xicotet.

El cert és que la venda de accions és un tema que depén únicament de Peter Lim. Fins que no canvie d’opinió, no serà possible eixe canvi accionarial. No obstant això, en les últimes setmanes, la situació comença a evolucionar amb noms d’inversors que podrien canviar el rumb de la història.

L’empresari estatunidenc que s’ha interessat pel València

En les últimes hores, segons ha informat Ser Deportivos València, un empresari nord-americà ha mostrat el seu interés per tal de comprar el València a Peter Lim. Si es tractara de Todd Boehly, actual propietari del Chelsea, el València estaria de sort perquè es tracta d’un empresari amb més de 1300 milions d’euros. Aquest empresari, segons la font citada, té al cap oferir i posar damunt de la taula 300 milions d’euros pel club, xifra que Lim no està dispost a acceptar.

No obstant això, Lim únicament estaria predisposat a vendre el club per una xifra de 500 milions d’euros. És a dir, 200 milions més de la xifra de la qual s’ha parlat fins ara. No obstant això, el cert és que aquesta xifra ha anat canviant amb el pas del temps. Des dels 200 milions d’euros que demanava el màxim accionsta pel València en 2017 fins els 450 milions que exigia fa pràcticament un any.