La millor informació del ValènciaCF en valencià

Els detalls més importants de la roda de premsa del Nou Mestalla
,

Els detalls més importants de la roda de premsa del Nou Mestalla

COMPARTIR
Durant el dia de hui ha tingut lloc la roda de premsa en la qual Sean Bai, Inma Ibañez, Mark Fenwick i Christian Sneider han tractat d’explicar el projecte del nou estadi. Una roda de premsa en la qual han hagut llums i ombres, aspectes més clars i menys… En este article anem mostrar les declaracions més importants del club.

 

Problema econòmic

La primera persona que està preocupada amb la financiació del nou estadi soc jo. Però tenim financiació per a arrancar el projecte i finalitzar-ho”

Oferta vell mestalla

“La oferta del vell Mestalla no és vinculant perquè depen de la continuitat de l’ATE”

Crèdits financers

“Quina entitat financiera no va a donar suport a un club que paga tots els seus deutes? Més de 20 millions tots els anys… Vendre Mestalla serà una realitat però el comprador penalitza la incertesa perquè no sabíem quan ens anàvem a moure. Però ara ja ho sabem”

Judicialitzar l’ATE

“Obviament velarem per els nostres interessos. Esperem no aplegar ahí, però seria l’última opció”

Sean Bai: “No podem judicialitzar el projecte. Sempre volem buscar acords amb totes les parts. Si l’administració continua amb la caducitat de l’ATE haurem de lluitar per els nostres interessos”

Coberta

“El cost de la coberta el cobreix íntegrament el València”

Pista d’atletisme

Serà possible montar una pista d’atletisme en el Nou Mestalla al nivell del segon anell. Tardaria dos o tres mesos, i tindria un elevat cost”

Parking 

Christian Schneider confirma que no hi haurà parking amb 3500 places per una qüestió de seguretat, i únicament serà de 400 places

ATE

El València construirà l’estadi amb l’ATE o sense l’ATE. Els beneficis urbanístics estan a Mestalla. La proposta que vam fer es que caduquen l’ATE en 2025 si l’estadi no està construït. Però sense l’ATE tardaríem més: ens permet tindre seguretat jurídica

Peter Lim

“El tema de l’estadi és un assumpte del club, no de Peter Lim”

Data de finalització de l’estadi

“Els nostres plans és que l’estadi estiga acabat en estiu de 2025”