Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els detalls del conveni que l’Ajuntament ha entregat al València

Per Alex Alfaro · 20 Desembre, 2022

El València ja té físicament el conveni que li ha proposat l’Ajuntament de València, tal com ha avançat Tribuna Deportiva.

En el conveni, entregat al club, es registren les propostes que des d’urbanisme consideren que recullen els beneficis i obligacions de la caducada ATE. No obstant això, ara començarà un procés de negociació fins que s’arribe a un acord entre totes dos parts.

En pocs minuts hi ha convocada una roda de premsa de Sandra Gómez on es donarà l’última hora urbanística del nou estadi i per tant els detalls de la documentació presentada al València C.F.

Este conveni que ha entregat l’Ajuntament és la versió completa i no un fragment com va transcendir fa una setmana. Tal com ha informat el periodista, el club tindrà com a termini fins al pròxim 11 de gener per a respondre, després d’entregar tota la documentació després d’una reunió amb els tècnics del València C.F.

Aforament

El primer punt a tindre en compte és que l’aforament inicial serà de 70000 espectadors, mentre que no s’han concretat les places d’aparcament, encara que la xifra ha de rondar les 1000 places.

A més, Sandra Gómez ha afegit que s’inclou la coberta fotovoltaica malgrat no estar en l’ATE perquè va ser un compromís del club amb l’alcalde Joan Ribó i que es manté l’exigència que s’incloga una solució tècnica que permeta incorporar en un moment donat una pista d’atletisme desmuntable.

Les fitxes urbanístiques remeses al València CF fixen com a primer requisit que la comercialització del terreny terciari està condicionada a garantir el poliesportiu de Benicalap.

Quant a les condicions de gestió per a la zona A (Antic Mestalla), el desenvolupament del PAI de Mestalla se supedita al fet que se sol·licite i s’atorgue la llicència d’edificació d’obres per a la conclusió de la construcció del nou estadi i que s’acredite pel promotor l’efectiu inici de tals obres.

Plaços i vigència

El termini de vigència del present Conveni serà de quatre anys, “prorrogables per altres tants addicionals”, segons indica en el Règim Jurídic del Sector Públic i serà vàlid una vegada totes dos parts signen l’acord.

Ara serà el torn del València qui haurà de respondre a la documentació i acceptar o no les condicions que planteja l’àrea d’Urbanisme.