Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els crits d’intensitat de Baraja als seus jugadors: “Si ens agafen l’esquena, adéu”

Per Manel Rumbau · 09 Agost, 2023

El València debutarà aquest divendres en LaLiga EaSports davant el Sevilla en el Ramón Sánchez-Pizjuán. El cert és que serà un inici difícil davant un equip Champions, la qual cosa suposarà un gran repte per a un equip debilitat i sense reforços com el València de Baraja. Així mateix, l’última vegada que el club valencianista va disputar la primera jornada de lliga davant els sevillans el resultat va ser d’1-1. Per aquell temps, el València començaria l’etapa amb Meriton al capdavant del club.

Davant aquesta situació límit, Rubén Baraja aprofita els últims entrenaments abans del debut per tal d’intensificar al màxim l’equip tan debilitat amb el qual el tècnic està obligat a jugar, com a mínim, la primera jornada de LaLiga a Sevilla. 

Bona prova d’açò són alguns dels crits d’intensitat que el tècnic valencianista ha volgut dedicar als seus jugadors durant l’entrenament de hui. Entre aquests, destaquen “si ens agafen l’esquena adéu”, “no vos rendiu” o “tanca espais! no vull espais!”. A més, també s’ha dirigit a Hugo Duro, únic davanter del València pel moment, amb aquestes paraules. “Hugo: cal estar en l’àrea quan centren, punt de penal o segon pal. Cal estar en l’acció o no hi ha gol”.