La millor informació del ValènciaCF en valencià

Els contactes del València amb Belotti per a ser el davanter de l’equip
,

Els contactes del València amb Belotti per a ser el davanter de l’equip

COMPARTIR

Gennaro Gattuso vol un davanter per a reforçar la plantilla. El tècnic italià vol un projecte ambiciós per a crear un equip competitiu capaç de classificar-se per a Europa. Ja són tres anys en els que el València no entra en estes competicions i ha de revertir la situació. 

Belotti vol vindre al València

Ara mateix, el València treballa en la incorporació de Belotti. El davanter italià ha acabat contracte amb el Torino i està buscant equip. De fet, segons ha informat el periodista de Relevo Matteo Moretto, Belotti ha donat el sí al València per a ser el seu davanter. El futbolista italià ha parlat amb Gattuso, el qual ha sigut fonamental en l’elecció del jugador. 

Belotti vol jugar en Europa i com ara mateix no té equip, està disposat a rebaixar-se la seua fitxa per a arribar al València CF. En les negociacions, segons ha informat el periodista italià Nicolo Schira, s’està parlant d‘un contracte fins a l’any 2025 amb l’opció de firmar per una temporada més. 

El València necessita vendre a Maxi Gómez

No obstant això, ara mateix no pot arribar Belotti. Per a l’arribada del futbolista italià, el València ha de vendre primer a Maxi Gómez. El davanter uruguaià no ha encaixat en el club i podria eixir en este mercat d’estiu. De fet, el València està a l’espera d’una hipotètica oferta del Brujas de més de deu milions d’euros. 

Els clubs interessats en Belotti 

D’altra banda, la incorporació de Belotti encara no està tancada. El futbolista italià és la primera opció si ix Maxi Gómez i les negociacions estan avançades. El problema és que el València no és l’únic equip interessat. Belotti té una gran oferta econòmica del Toronto, però el jugador prefereix jugar en Europa. 

L’altre equip que també està interessat és la Roma. José Mourinho ha demanat la incorporació del davanter, segons ha informat Goal Itàlia. De fet, des d’Itàlia informen que el club italià també té el sí del jugador. Haurem d’estar pendents als pròxims dies per a veure quin és el futur de Belotti. Gennaro Gattuso vol al futbolista i el València farà un esforç si aconsegueix la venda de Maxi Gómez.