La millor informació del ValènciaCF en valencià

Els capitans enviaren un missatge a Kondogbia en la reunió d’ahir
,

Els capitans enviaren un missatge a Kondogbia en la reunió d’ahir

COMPARTIR

728-90

Després de més de quinze dies, Kondogbia ha tornat a entrenar amb la resta dels seus companys, ja que ha superat les seues molèsties al taló durant els últims dies.

En el matí d’ahir, els capitans i el mateix jugador es van reunir a la Ciutat Esportiva de Paterna amb el president, Anil Murthy, per demanar-li explicacions sobre la no incorporació de cap jugador en el mercat de fitxatges, i quins són els objectius de Meriton per a esta temporada.

En eixa reunió, Kondogbia es trobava amb el president per primera vegada després de la crítica feta pública on va comunicar que es va sentir enganyat per la propietat i pel mateix president.

Segons han avançat a Tribuna Deportiva, en la reunió d’ahir al matí, els capitans demanaren a Kondogbia la seua ajuda i la seua implicació en l’equip. Mentre siga jugador del VCF, necessiten que estiga amb el grup i jugue.

Falta per veure si el migcampista completa la sessió d’entrenament de demà perquè Javi Gracia puga incloure’l a la llista de 23 convocats per a jugar davant el Getafe.