ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els capitans del València sense Gayà

Per Javi Richart · 22 Abril, 2024

El lideratge de la plantilla del València CF recau de forma inqüestionable sobre José Luis Gayà. El lateral de Pedreguer és el capità del conjunt che des de fa vàries temporades, exercint el lideratge en situacions crítiques. En canvi, ara pateix una lesió que el manté fora dels terrenys de joc durant aquest mes d’abril, i altres companys estan portant braçalet.

A l’inici de temporada, Gayà, Jaume Doménech, Gabriel Paulista i Mouctar Diakhaby eren els capitans de la primera plantilla. En canvi, la marxa del defensa brasiler i la lesió del defensa francés han deixat diverses vacants lliures. A més a més, el gat d’Almenara és suplent, i no sol exercir de capità dins del terreny de joc, tot i que sí que ho fa des de fora.

Al partit contra Osasuna va ser Mamardashvili el que es va estrenar com a capità del València CF. Al passat encontre contra el Real Betis va ser Thierry Correia el que va portar el braçalet des de l’inici. En canvi, va ser canviat al descans i la responsabilitat va tornar a recaure sobre el porter georgià.

Ara, amb tots els canvis que ha patit la plantilla en quant a lideratge, la quantitat de partits disputats marca el capità del València CF dins d’una plantilla extremadament jove. Gayà és el líder, però amb les seues lesions són jugadors com Mamardashvili o Correia els que fan el seu paper, tot i que no estan acostumats a fer-ho.