ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els càntics de l’afició valencianista contra el Reial Madrid abans del partits contra l’Espanyol

Per Marc Santiago · 29 Maig, 2023

Els successos de la setmana passada que van tindre lloc en el partit contra el Reial Madrid, on es van proferir insults racistes a Vinicius per part d’uns pocs aficionats, i sobretot les mesures que s’han adoptat per part de les institucions i de la Federació, han provocat molta crispació en el futbol espanyol, on s’ha creat una resquícia generalitzada contra el Reial Madrid i Florentino Pérez, al·legant favoritismes i parcialitat a favor dels de la capital en detriment de la resta dels equips que formen la primera divisió.

L’afició del València en concret, ha sigut una de les més maltractades, tant per mitjans de comunicació com per judici públic, ratllant-la de racista i sancionant-la a conseqüència sense poder entrar a l’estadi per a poder animar al seu equip que es juga la vida en aquests partits.

Ahir els aficionats del València, abans de començar el partit contra l’Espanyol i mentre poblaven les immediacions de Mestalla, cantaren a pulmó el “Madridista el que no bote de manera general. I és que l’afició està molt cremada i se sent atacada per part de la premsa, els quals han sigut molt crítics amb ells.

Per sort, la resta d’equips de la lliga espanyola han recolzat en diverses ocasions al València, on inclús altres aficions han plantejat per xarxes socials fer boicots i no entrar al camp com a protesta pel favoritisme cap al Reial Madrid o dins dels estadis s’han unit amb l’afició valencianista cantant, com és el cas del Mallorca el passat dijous.