+  PRIMER EQUIP  

Els argentins, els més castigats per els compromisos FIFA

Per Blanquinegres · 02 Abril, 2015

OtOrban Viaje

La setmana FIFA ja ha acabat i amb l’immediat aterratge dels argentins a València, Nuno ja disposarà de tota la plantilla valencianista en aparent condicions, a excepció d’Enzo Pérez que encara es troba en la fase de recuperació de la seua lesió muscular.

Els compromisos internacionals sempre s’escapen al control dels Clubs propietaris dels jugadors cedits per uns dies amb els seus combinats nacionals. En concret, per al VCF dins del moment de temporada en el qual es troba, fa encendre totes les alarmes possibles per tal de cuidar i mesurar els esforços dels jugadors.

Uns jugadors, portuguesos, algerians i brasilers blanquinegres que no han patit en excés per l’exigència demanada als partits ni als desplaçaments, un motiu d’alegria i tranquil·litat per al València CF. Sols André Gomes i Feghouli van disputar els 90 minuts dels últims compromisos de Portugal i Algèria. Per contra, Diego Alves, no va comptar amb minuts en cap dels dos partits programats del combinat brasiler.

Per contra, on les alarmes si han sonat per part de l’equip tècnic, és en el cas dels argentins. Tot i que els minuts tant en Otamendi com Orban han estat repartits, els kilòmetres que han hagut de recórrer per a concentrar-se amb el combinat argentí, han suposat ser el principal entrebanc. La doble campiona del món ha hagut de disputar els seus partits a Washington i Nova Jersey, una important pallissa de viatges que esta vesprada Nuno podrà comprovar si ha afectat excessivament o no.

La perfecta condició física del conjunt blanquinegre, des d’ara, entra en un moment de temporada on l’exigència no es podrà negociar davant l’imminent inici de les 10 finals que resten fins a la fi de la temporada, la primera diumenge pròxim. Molt abans, el vestidor del VCF tindrà que estar preparat davant l’exigent mes d’abril que li espera al grup conduit per Nuno Espírito Santo, on només en 5 dies els de Mestalla hauran de disputar 3 partits.