La millor informació del ValènciaCF en valencià

Els agents de Soler i Guillamon es reuneixen amb el club a Paterna
,

Els agents de Soler i Guillamon es reuneixen amb el club a Paterna

COMPARTIR

El València es juga poc o res a l’àmbit esportiu ara mateix, però on sí que es juga molt és a este mercat amb les renovacions, vendes i noves incorporacions. Bordalás ja parlà clar a roda de premsa demanant jugadors nivell València per a la pròxima temporada, i probablement dos d’ells són Carlos Soler i Hugo Guillamon, que encara no tenen definit el seu futur.

Els dos agents

Així, hui Blanquinegres ha pogut veure a Paterna a Javier Cordón i a Vicente Forés Llácer, agents de Carlos Soler i Hugo Guillamon respectivament. Els dos futbolistes porten tota la temporada en negociacions obertes amb el club, com ja va comunicar el mateix València a un comunicat oficial, però encara no han aplegat a cap acord i el temps comença a jugar en contra.

Per valor de 60 milions

Este tipus de reunions són vitals per al futur d’un València molt minvat econòmicament, que ja sap que ha de vendre per 60 milions d’euros i ha de decidir de quin futbolista prescindirà. Soler pot ser un d’ells. La fitxa que demana és molt exigent per al club i té un gran valor per Europa per les seues internacionalitats, per tant, es podrà traure una bona quantitat de diners.

L’Acadèmia

No obstant això, Blanquinegres ha pogut saber que la reunió de Javier Cordón (agent de Soler) no és pel seu futbolista, sinó per temes relatius a l’Acadèmia, concretament per Alexander, que passarà l’any que ve a jugar al Juvenil A. D’esta manera, les negociacions obertes amb ‘Carlitos’ semblen que han passat a un segon pla, ja que este encontre amb el club es basa principalment en aplegar a acords sobre el futbol base.