ACTUALITAT  VCF MESTALLA  

Els abonats podran portar a un acompanyant gratis al Puchades per al Mestalla – Hércules “B”

Per Miguel Castells · 15 Desembre, 2021

Després dels partits en casa davant el Torrent i el Silla, el València durà a terme una iniciativa perquè els xics de Miguel Ángel Angulo noten a l’afició al Puchades. Últimament, la grada s’omplia de l’afició visitant, la qual cosa comportava que, tot i que es jugava al Puchades, el filial tenia la sensació que jugaven fora de casa.

Acompanyant gratis

Per al València esta situació no es pot repetir, i és per això que, segons La Voz del Puchades, a la pròxima jornada (davant l’Hèrcules “B”) cada abonat del club podrà portar a un acompanyant gratis. D’esta manera, per cada persona que tinga un abonament podran entrar dos. D’altra banda, si es volen adquirir les entrades a taquilles el preu és de tan sols 5 euros.

Líders

El València Mestalla continua com a líder de la competició, però tan sols amb tres punts d’avantatge. Els dos últims empats davant el Torrent i l’Acero han evidenciat la falta de gol dels xics d’Angulo, que practiquen el millor futbol de la categoria, però que no acaben de concretar les múltiples ocasions que tenen.

Saguntino, Atzeneta i Roda

Saguntino, Atzeneta i Roda amenacen una primera posició que no s’ha d’escapar, ja que el filial d’un gran d’Espanya no pot estar dos temporades consecutives a la cinquena lliga espanyola, i és per això que el suport del Puchades ha de ser incondicional, i els xics han de sentir que juguen a casa.