Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els abonaments del València no pujaran de preu per a la pròxima temporada

Per Marc Santiago · 06 Juny, 2023

El preu dels abonaments en el futbol espanyol sempre ha sigut material de debat, ja que Espanya és un dels països on més car és veure el futbol als estadis de mitja, superant a altres com Alemanya o Anglaterra, on sobre tindre uns salaris més elevats que ací, els abonaments per a veure el futbol són més barats en comparació.

El cas del València és també un cas a banda, ja que els preus dels abonaments no canvien des de l’última temporada que l’equip va disputar competició europea, és a dir la 2019-2020. El València no pensa augmentar el preu dels abonaments per a la pròxima temporada, cosa d ela que presumixen des del club.

I és que el València té abonaments més cars que altres equips de la lliga espanyola que juguen competició europea, com és el cas del Sevilla FC, qui el seu abonament més car és 600 euros més barats que el més car del València, incloent-hi els partits de Champions en aquest preu. A més, els aficionats que conformaven la grada jove, la qual va ser tancada després del cas Vinicius, no gaudiran d’una rebaixa en el preu del seu abonament tot i no poder entrar en els primers dos partits de la temporada que ve.

La veritat és que els preus dels abonaments del València són una barbaritat. Encara que el club presumisca de no apujar els preus dels abonaments no fan cap favor als aficionats, qui han de pagar molts diners per a veure un equip que no aspira a res durant la temporada.