ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Els 7 candidats que valora el València

Per Sergio Botella · 08 Febrer, 2023

El València continua en la seua cerca d’entrenador i no han parat d’eixir noms de possibles substituts de Voro en les últimes hores. L’equip es troba en una situació delicada i s’està realitzant un càsting per a trobar al candidat adequat.

El primer a eixir va ser el nom d’un antic conegut, Nuno Espírito Santo. El portugués és el preferit de Lim, però es troba actualment entrenant en l’Al-Ittihad de l’Aràbia Saudita amb una clàusula prohibitiva de 6 milions d’euros. Esta clàusula complica i molt la possible arribada del qual ja fora entrenador del València en les temporades 2014-15 i 2015-16 aconseguint la classificació per a Champions en la primera d’elles.

Uns altres dels noms que han aparegut ha sigut el d’Abel Ferreira, actual entrenador del Palmeiras. El portugués format en l’Sporting de Lisboa i Braga va ser tantejat pel club, però va rebutjar la possibilitat a causa de tindre contracte en vigor amb el seu club al Brasil.

A més d’estos dos entrenadors, el club també ha rebut oferiments com en el cas de l’italià Roberto Donadoni. L’entrenador de 59 anys compta amb experiència al Bolonya, Nàpols, Cagliari i la selecció italiana.

Gallardo, Baraja i Vicente Moreno també són candidats

En els últims dies, el València es va posar en contacte a través d’un intermediari amb, l’ex entrenador de River Plate, Marcelo Gallardo. El club va preguntar les condicions, però sembla molt difícil que l’argentí accepte arribar al València tenint en compte la situació actual.

També, hi ha damunt de la taula entrenadors amb experiència en Espanya com són Vicente Moreno i Rubén Baraja. Vicente, actualment entrenant a l’Aràbia Saudita, sembla ser un candidat seriós. La seua eixida de l’Al-Shabab no seria difícil i el valencià agrada molt en la direcció esportiva.

D’altra banda, Baraja també és una opció. El que fora jugador del València, estaria encantat d’ajudar al club en estes circumstàncies. Baraja es troba lliure després d’experiències en clubs de la Lliga Smartbank.

Un nom que també podria estar damunt de la taula és el de l’entrenador de la temporada passada, José Bordalás. L’alacantí no posaria problemes en cas d’una possible volta i si el València el vol, ell estaria encantat de tornar.

El nombre de candidats continua augmentant, però a Singapur encara no s’ha pres una decisió sobre el futur de la banqueta. Una derrota  dissabte que ve, al costat de la gran manifestació preparada per l’afició, podria ser el detonant per a prendre finalment la decisió de signar un entrenador.