ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els 4 jugadors que es desvinculen oficialment del València CF

Per Javi Richart · 01 Juliol, 2024

L’1 de juliol de cada any és un dia molt important al món del futbol i, en especial, de les secretaries esportives. Acaben molts contractes, especialment de cessions, però altres també simplement finalitzen per no ser renovats. En aquest cas, al València CF hi ha 4 jugadors que hui es desvinculen del club de forma contractual. 

Peter Federico, Roman Yaremchuk, Selim Amallah i Cristian Rivero ja no són jugadors del València CF de manera oficial. Els tres primers han finalitzat la seua cessió amb el club després d’una temporada. El club ha decidit no adquirir-los en propietat i, per tant, no continuaran al club.

En canvi, el cas de Rivero és ben diferent, ja que simplement ha finalitzat el seu contracte. No obstant això, el porter de Gandia renovarà amb el València, i es farà oficial durant aquesta setmana. D’aquesta manera, buscarà un club en Segona Divisió per eixir cedit i tindre minuts.

Roman Yaremchuk ja s’ha desvinculat del València CF per complet després d’una temporada mala a nivell golejador i d’haver caigut eliminat a l’Eurocopa. Fa uns dies es parlava d’un acord entre el Brujas per traspassar-lo al Trabszonsport turc per 8 milions d’euros. En canvi, com va informar Blanquinegres, l’acord amb el jugador encara no està tancat i hi ha altres equips interessats com el Fenerbache.

Pel que fa a Selim Amallah, el seu rendiment ha sigut molt pobre en l’any que ha militat al València CF. El marroquí ha disputat 20 partits de lliga amb el conjunt che, sumant tan sols una assistència en els 610 minuts que ha jugat. El jugador del Reial Valladolid no ha encaixat en Mestalla, i tornarà al seu club. 

El cas de Peter Federico és distint a la resta. L’extrem dominicà torna a ser jugador del Reial Madrid després que el València decidira no executar l’opció de compra de 2 milions d’euros per fer-se amb el 50% del jugador. En canvi, el club valencianista li ha plantejat a l’equip merengue renegociar l’opció de compra, com ha informat Nacho Sanchis.