Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

ACTUALITAT  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP

El Zenit conquista la Fonteta sota la batuta de Pangos (72-85)

Per Jaime March · 08 Desembre, 2020

El Zenit conquistava la Fonteta de la mà de Pangos (12 punts i 12 assistències) i Hollins amb 20 punts sent decisius en el tram final del partit.

El partit començava amb una canastra de Vives que Gudaitis li seguia però Prepelic donava el primer avantatge a l’equip taronja.

Hollins i Will posaven per davant a l’equip rus i una altra vegada Hollins i Gudaitis anotaven per a donar més avantatge al seu equip.

Tobey i Hermannsson reduïen aqueix desavantatge generat pel quadre rus però Poythress convertia un tir complicat que posava punt i final al primer quart amb un 12-16 per al Zenit.

Poythrees sumava 4 punts més però València Bàsquet aconseguia eixir més espavilat en el segon quart aconseguint 6 punts en 2 minuts i posant el 18-20.

Dubjlevic treia a relluir el seu joc en el pal amb diverses canastres que, unides a tirs lliure de Hermannsson, donaven la màxima al València.

Una canastra de Van Rossom feia parar el partit a Xavi Pascual i després del temps mort, Pangos castigava des del triple però Dubjlevic contestava des de la zona.

Hollins anotava des de la cantonada però Dubjlevic seguia de dolç i tancava el quart amb 39-33.

Un 0-7 d’eixida posava per davant a l’equip rus però una cistella després de rebot de Dubjlevic desfeia el parcial del Zenit però Pangos continuava sumant i no dubtava a continuar anotant.

El partit es va tornar un correcarrers constant. El Zenit amb cistelles després de Pick and Roll i el València amb els triples de Vives.

Hollins i Pangos posaven 5 punts de diferència per al seu equip encadenant diverses accions positives per a tancar el tercer quart 60-65.

Williams i San Emeterio treien profit del mal inici dels de Xavi Pascual però Rivers no perdonava des de la zona. Tobey acostava al seu equip però Zubkov i Ponitka l’allunyaven amb dues bones accions seguides.

Kalinic i, una altra vegada, Tobey acostaven al seu equip a 5 punts. Van Rossom convertia una safata però després rebia una tècnica.

Kalinic també va rebre una doble tècnica i va haver d’abandonar el recinte. Pangos va disposar de 4 tirs lliures però es va deixar un pel camí. Hollins va tancar el partit amb un bon triple després de step-back (72-85).