ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Vila-real també s’interessa per Paulista

Per Pablo Marquez · 10 Agost, 2020

El Vila-real ha vist que el València vol vendre als pesos pesats de la seua plantilla i vol aprofitar l’ocasió per a fitxar a futbolistes interessants a un preu regalat.

Per això, el Vila-real també s’ha interessat pel central brasiler, Gabriel Paulista. L’equip castellonenc té la posició ben coberta amb jugadors com Pau Torres, Raúl Albiol i Funes Mori, però pensa que incorporar a Paulista seria una oportunitat de mercat que ajudaria a pujar el nivell de la plantilla.

El Vila-real pot arribar a oferir set milions d’euros pel fixatge del central brasiler. Una xifra molt baixa tenint en compte que el València va fitxar a Gabriel per dotze milions d’euros i el central brasiler ha augmentat el seu valor, ja que ha fet bones campanyes a Mestalla.

UN ALTRE PES PESAT DE L’EQUIP

Si a la fi Paulista ix del València, el club hauria venut a un altre dels seus pesos pesats de l’equip, comptant ja amb les eixides de Parejo i Francis Coquelin. Per això, la renovació de plantilla que planteja Meriton seria molt gran.

Gabriel Paulista ha sigut una de les imatges del club en la presentació de les camisetes, però el València és conscient que si arriba una bona oferta pel central, el jugador brasiler podria fer les maletes al Vila-real.

Encara que Gabriel Paulista està tramitant el seu passaport per a poder nacionalitzar-se a Espanya, continua sent extracomunitari i el club vol alliberar eixa posició per a l’arribada del migcampista veneçolà, Yangel Herrera.

L’estiu a València s’espera molt actiu i la venda d’un jugador com Gabriel Paulista al Vila-real podria cabrejar encara més a una afició que no està d’acord amb la venda de Francis Coquelin i, el capità, Dani Parejo a l’equip castellonenc.