Eva Tortajada , 21/03/2024

Javi Guerra: "Està clar que estic on vull estar"

El Vila-real s’imposa al València amb gol de Parejo

Per Jorge Olmos · 18 Octubre, 2020

El València, tot i competir bé davant el Vila-real, va caure derrotat per 2-1 a l’Estadi de la ceràmica en un duel decantat per detalls de qualitat de la plantilla grogueta, com fou el golàs de Dani Parejo que va enfonsar al seu exequip i va demanar perdó a la celebració.

El partit va arrancar mal per al VCF, ja que al minut 4 Gabriel Paulista va aplegar tard i va fer un clar penal que va marcar Paco Álcacer per a avançar al Vila-real. Després del gol, el conjunt de Javi Gracia no se’n va vindre avall, i a poc a poc es va recompondre.

Amb el pas els minuts, el València va anar igualant la balança i tot i ser inferior al Vila-real, es va adaptar i va igualar el nivell de competitivitat dels groguets. Tant és així, que al fil del descans en un corner sacat en curt, Guedes va rebre, va driblar a Chukwueze i va anotar un golàs des de fora de l’àrea per a establir l’empat.

Després del pas pels vestidors, la possessió de l’esfèric va seguir sent dels d’Emery, que controlaven el ritme del partit, però la sensació de perill dels de Gracia va anar incrementant respecte a la primera part.

El València sumava aplegades a la porta d’Asenjo i quan millor estava, en una gran jugada va marcar Dani Parejo un autèntic golàs per a tornar a avançar al Vila-real. El de Coslada va demanar perdó en senyal de respecte en la celebració.

El gol va seure molt mal al VCF, que es va veure colpejat quan es veia amb opcions d’anar a pel partit. Finalment, el conjunt del Túria no es va poder alçar i va caure derrotat a l’Estadi de la ceràmica en un duel disputat o els detalls de qualitat decantaren la balança.