+  PRIMER EQUIP  

El Vila-real insisteix per de Paul

Per Blanquinegres · 18 Novembre, 2015

El futur de Rodrigo de Paul pareix cada volta més clar. Este, evidentment queda lluny, al menys de Mestalla, segons es mire davant les diferents propostes que el jugador a rebut. AC Milan, Benfica i Vila-real son els equips que d’alguna forma han mostrat interès en el migcampista valencianista de cara al proper mercat d’hivern.

Dins del VCF hi ha el clar missatge de que cap jugador és transferible encara que davant les mostres d’interès i les possibles ofertes es pot escoltar les veus dels equips abans esmentats. Davant esta situació, l’opció que el VCF voria en millor ulls seria la de la cessió pel que reste de temporada en busca, ja no de minuts, sinó de poder demostrar el futbol que jugador atresora. Per l’altra banda, la venda seria l’altre camí a prendre. Recordar que el jugador en el seu dia arribà a la Capital del Túria en una situació d’avantatge, per lo que el VCF va fer una despesa, relativament senzilla, així, qualsevol oferta que agrade podria ser interesant.

La participació del ‘20’ blanquinegre començà sent important davant l’absència d’André Gomes. Ara amb un terç de la temporada ja complit ‘Rodri’ només suma 210 minuts de Lliga i 0 de Lliga de Campions. Un símptoma de que Nuno no compta massa amb ell.

Dels equips que estan esperant al jugador, és el Vila-real el més ansiós. Segons podem confirmar, ací a Blanquinegre.com, el conjunt groguet ja ha cridat al voltant del jugador en diverses ocasions per tal de conèixer al detall l’última hora. I tot pren més sentit sabent el coneixement de la directiva grogueta del jugador quan va recavar informes sobre el jugador el mateix any que fitxava pel VCF. De Racing, el Vila-real va saber endur-se a Luciano Vietto, company de de Paul a ‘La Academia’. Este moviment quedaria prou en ‘stop’ davant la tessitura de reforçar, primer a l’equip veí i segon i més important, a un rival directe pels objectius