ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Vila-real fitxa a Francis Coquelin

Per Pablo Marquez · 12 Agost, 2020

El València ha fet oficial la venda de Coquelin al Vila-real. El jugador francés abandona el València dues temporades i mitja després d’haver firmat. El club va fitxar a Coquelin per dotze milions d’euros quan era suplent en l’Arsenal.

Després d’haver jugat dues temporades a un gran nivell, el València ingressarà 8 milions d’euros pel migcampista francés. Coquelin va guanyar-li el lloc a Kondogbia i va ser una peça clau per a Marcelino i després per a Celades.

UNA PETICIÓ D’UNAI EMERY

El fixatge de Coquelin pel Vila-real ha sigut una petició expressa del seu nou entrenador, Unai Emery. El tècnic basc està preparant un nou projecte europeu amb el submarí groc i vol incorporar a Francis Coquelin per a aconseguir un mig del camp molt rocós amb Anguissa i Iborra. A més, amb el fixatge de Coquelin, el València reforça a un rival directe en la lluita per aconseguir posicions europees la pròxima temporada. D’altra banda, el Vila-real debilita a l’equip de la Capital del Túria fitxant-li a un dels seus jugadors més importants.

EL SUBSTITUT DE COQUELIN ÉS VENEÇOLÀ

La venda de Coquelin suposarà l’arribada de Yangel Herrera que continua en València a l’espera de firmar el seu contracte de cessió amb el club. El veneçolà vindrà procedent del Manchester City.

El fixatge de Yangel Herrera serà possible en el moment en el qual Gabriel Paulista tinga el seu nou passaport espanyol, ja que el club té al complet les tres places d’extracomunitaris amb Maxi Gómez, Gabriel Paulista i Kang In Lee.