ACTUALITAT  

El VCF vol reduir el pressupost a 100 milions

Per Josep Prats · 24 Juliol, 2020

Després de no entrar en competició europea, el VCF hi haurà de reduir dràsticament el pressupost per a la pròxima campanya. A més, la incertesa que es té amb la tornada dels aficionats als estadis també limita els ingressos econòmics. D’altra banda, alguns dels contractes comercials que tenen també expiraran per culpa de la pandèmia mundial.

Segons ha informat Radio Marca Valencia, l’entitat valencianista està treballant en reduir el pressupost als 100 milions d’euros. Tot depén de la decisió final de Peter Lim. Eixa xifra suposa una reducció important després d’entrar dos anys consecutius en Champions i guanyar una Copa del Rei. Aleshores, la reducció del pressupost serà del 40% i afectarà directament al primer equip.

El VCF va informar el passat mes de novembre que l’actual plantilla consumia 97 milions d’euros, xifra que quedarà reduïda a la mitat. El conjunt valencianista haurà de vendre jugadors este estiu per un valor de 40 milions d’euros. La part bona és l’anul·lació de la denúncia de l’UE el passat mes de març.

Les circumstàncies econòmiques actuals s’assimilen a les de l’any anterior a l’arribada de Peter Lim a València. La intenció del club és no debilitar l’equip excessivament.