+  FITXATGES  

El VCF vol pescar a la vorera del Sena

Per Blanquinegres · 11 Desembre, 2014

Segons han avançat els companys del 97.7, la secretaria tècnica del VCF va seguit de prop al conjunt francès, Paris Saint Germain, per fer una incorporació de cara al proper mercat d’hivern.

 

El València CF, una volta ha pescat a terres portuguès, fixa el seu interès a terres franceses, concretament a la ciutat de l’amor, Paris. Com han contat el companys de la 97.7, la secretaria esportiva del València CF formada per Rufete i Roberto Fabian Ayala, han estat tractant de recopilar els màxims informes possibles sobre els xics de Laurent Blanc, tècnic del PSG als dos últims partits dels capitolins, un de la Ligue1 davant el Lille i l’últim ahir mateix, amb motiu de l’enfrontament de Champions League davant el FC Barcelona al Camp Nou.

Darrere de quin jugador es pot trobar el VCF? Quins son els noms que el conjunt de Mestalla persegueix i que a hores d’ara forma planter del conjunt d’estrelles que és el Paris Saint Germain?

El mercat d’hivern es troba al girar el cantó i tant Peter Lim com la secretaria tècnica, no escatimaran en esforços si cal reforçar alguna parcel·la de l’onze de Nuno per competir fins a l’últim moment a la Lliga i així abastar el principal objectiu dels blanquinegres.

Si parlem de posicions en concret, el VCF podria estar pensant en el carril dret defensiu, la medul·lar blanquinegra o la davantera. Sent realistes, incorporar alguna de les posicions esmentades sembla quasi una utopia però amb el nou escenari de bonança en el qual el VCF vol estar i comença a introduir-se, noms com Van der Wiel, que ja va sonar anys enrere quan formava part de l’Ajax d’Amsterdam, Serge Aurier, Lucas Digne, Matuidi o Lavezzi, podrien ser reforços de luxe per al vestidor del València CF.