ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El VCF vol donar eixida a Jaume

Per Josep Prats · 17 Juny, 2021

El VCF tractarà de fer una altra etapa de vendes massives este estiu, tal com va fer en el mercat estival passat. Fins a nou jugadors van eixir i no va arribar cap incorporació per a reforçar eixes posicions.

Segons han informat a Tribuna Deportiva, el club valencianista vol donar-li eixida este estiu a Jaume. Està considerat com a suplent del VCF i el club no es pot permetre el seu salari no sent un jugador titular.

Bordalás vol a Cillessen de titular

El nou entrenador del VCF vol a Cillessen com a porter titular, i amb Cristian Rivero renovat recentment, Jaume podria tindre menys lloc en el club, encara que la temporada passada va jugar gran part dels partits per les lesions del porter neerlandés.

A més, el VCF també acaba d’incorporar a Mamardashvili, encara que jugarà amb el Mestalla. No obstant, el georgià tindrà dinàmica del primer equip. Per tant, els entrenaments del conjunt de Mestalla tindrien quatre porters.

Jaume no vol anar-se’n

A hores d’ara, el d’Almenara no pretén eixir del conjunt valencianista. Vol segur competint i poder tindre l’oportunitat de tornar a jugar, com li va passar la passada temporada amb la lesió de Cillessen.