+  PRIMER EQUIP  

El VCF va a per Salvio

Per Blanquinegres · 04 Març, 2015

Segons apunta el diari portuguès, O Jogo, el VCF pensa en l’argentí per lluitar de tu a tu amb Barça i Madrid.

 

Segons el diari esportiu, O Jogo, El València CF hauria pensat per reforçar les seues bandes en l’argentí, Salvio, propietat del Benfica. Segon el rotatiu portuguès, el jugador ja coneixeria la proposta blanquinegra. Mencionant la informació del mitja de comunicació del país veí, el VCF estaria molt interessat en el jugador perquè voria en ell, una peça fonamental per apropar-se al nivell de FC Barcelona i Reial Madrid.Portada O Jogo Salvio

Eduardo ‘El Toto’ Salvio ja coneix la Lliga espanyola de la seua passada per l’Atlètic de Madrid, on va tindre un paper important junt al tècnic i compatriota, Diego Pablo Simeone. El bot cap a Europa el va fer des de Lanús a canvi de 8 milions d’euros. Quan la seua etapa al conjunt matalafer va acabar, l’argentí va posar rumb cap a Lisboa, per posar-se a les ordres de Jorge Jesús, per un preu d’onze milions.

Actualment, Salvio de 24 anys, al Benfica compta amb una bona reputació dins del club ‘encarnado’, ja que suma 12 gols als 30 partits que acumula entre totes les competicions. Una situació que obligaria als de Mestalla a disposar de vora 20-25 milions d’euros per trencar la vinculació del jugador amb el club portuguès. Un jugador que ocuparia una de les tan preades places d’extracomunitari. Per altra banda, la seua actual fitxa a Benfica ronda els 1,2 milions d’euros.