+  SOCIAL  

El VCF, un totpoderós al continent asiàtic

Per Blanquinegres · 28 Desembre, 2014

Segons la consultora de marketing esportiu, EuroAmerica, situa a l’entitat blanquinegra entre l’elit del futbol a Àsia.

 

La figura de Peter Lim només porta present a València uns mesos, però cert es que la seua ombra gira al voltant de l’entitat des de l’any passat, quan es va donar a conèixer la seua intenció de fer-se amb la majoria accionarial del club blanquinegre.

Esta curta influència del magnat de Singapur ha donat el seus primer fruits. Segons un estudi de marketing esportiu, el conjunt presidit per Lay Hoon és el setè de major influència al poderós i emergent continent asiàtic. El TOP 8 donat a conèixer per esta consultora situa al primer lloc al Manchester United, precisament un Club que vincula molt de prop a Peter Lim, ja que, gestiona baix el seu nom una cadena de restauració a tota Àsia. A la segona posició trobem al primer espanyol, el Reial Madrid. 3a posició, PSG. 4rt, el FC Barcelona. 5è, el conjunt gunner, l’Arsenal. Sisè, un històric vingut a menys com l’AC Milan. A la sèptima posició trobem al tercer equip nacional, el València CF. A l’últim lloc d’este estudi trobem al 4rt equip d’Espanya, l’Atlètic de Madrid.

Este estudi, que té en compte repercussió dels partits, patrocinis tancats, xarxes socials… Desprèn que, el conjunt amb major creixement al l’any que esta apunt de tancar, 2014, ha sigut el València CF. Precisament, l’entitat de Mestalla, té major repercussió a Àsia que el vigent campió de la Lliga i actual subcampió d’Europa, el conjunt matalafer. Altres dades positives, és vore al València per davant d’equips com el Bayern de Munich (10è) o el Manchester City (9è), equips amb un nivell esportiu i econòmic molt més fort que el del València, actualment. A la Índia, el VCF es troba situat com el 4rt equip més reconegut al país hindú.

La popularitat del València sempre ha sigut molt alta entre els països asiàtics, cal recordar que el València CF va ser el primer conjunt espanyol en viatjar a Japon, amb Mario Alberto Kempes com reclam de la Gira. Anys més tard amb Villa i Aimar el València alçava autentica passió al país del sol naixent. Ara amb la figura sòbria i ferma de Peter Lim dins de l’entitat de Mestalla, el creixement del Club dins d’este mercat és una prioritat per al nou Consell, un creixement que malgrat el pocs mesos de treball, ja dona les primeres senyals positives.